A SAJÁTJAIT LENÉZŐ SUNYISÁG VÁGTÁJA

2019. október 30.

Magyarkás időzavarban

 

Személycsere történt ‒ magyarázkodik, két hónapos késéssel a mutyilistás párt által irányított tárgyilagos és naprakész magyar tömegtájékoztatás.

‒ Csak egy technikai módosításra került sor a köztársasági frakciónkban ‒ sumákol a délvidéki magyarságot hülyítő, apja által rángatott, politikai nagykorúságában gátolt vezető, akinek emlékezetéből már az is kirázódott, hogy ‒ nem is oly rég! ‒ mutyilistás pártjának négy képviselője együttműködési megállapodást kötött az albán Demokratikus Cselekvés Párttal,  létrehozva a Vajdasági Magyar Szövetség-Demokratikus Cselekvés Párt elnevezésű frakciót.

Technikai apróságnak nevezni a titkolódzás harminc ezüstjével csengő újabb megállapodást! ‒ méretes és kétszínű politikai pofátlanságnak számít.

Elhallgatni azt a tényt, hogy a magyarul tökéletesen beszélő (a régi helyére beugró!) tagtárs Nyugat-Bácskából és a Szerb Haladó Párt frakciójából segíti ki Belgrádban a haladók zászlaját meglovasítva lobogtató „magyar” képviselőket – ez is kimeríti a sajátjait mélyen lenéző, kétszínű  sunyiság fogalmát.

idozavarban

VMDK - TV

BELÉPÉSI NYILATKOZAT

Hívjon bennünket

My status

Hírlevél